TeamSpeak-icon

Teamspeak 3

Våran teamspeak server är vårat primära kommunikations medel. Dem finns på ts3.asgrdgaming.se. Eller så kan du bara klicka på ikonen.

unnamed

Line

Line är ett av våra textade kommunikations medel. Generellt snabb respons och det är här många av våra medlemar finns. För att gå med i någon av våra line grupper laddar du ner appen och lägger till en av oss så att du kan bli injuden. Lättast är att fråga på teamspeak.

derp

Discord

Discord är något vi just nu håller på att testa för att se ifall vi ska gå över till det från linte. Notera att voice är helt avstängt. Klicka på bilden för att komma till våran discord.

cape37s Servrar

Jag har idag en del server resurser att tillgå som jag gärna låter asgard medlemar använda. Ifall du är intreserad är det bäst du hör av dig till IT-gruppen så avgör vi vart det är bäst att placera servern utefter dina kunskaper. Då min miljö kommer kräva att du är vann att arbeta i en centOS 7 miljö. Samt håller en strikt säkerhets policy.

cropped-Logo.png

Asgard Servrar

Ifall du är intreserad samt har viss kunskap för servrar. Så söker vi just nu folk som har tid och lust att hålla med spelservrar. Vi har resurser att tillgå men saknar folk som har tid att arrangera med spel servrar. Intreserad? Hör av dig till IT-Gruppen cape37, Bluesod eller mad_,man

X