Asgard Gaming

Asgard Gaming är en Skandinavisk spelcommunity och förening. Vårt mål är Asgard ska vara en plats där alla ska ha så roligt som möjligt tillsammans och trivas. Vi strävar efter att vara ett moget community där både tjejer och killar över 18 år kan hänga med varandra och spela.

Spel

I Asgard Gaming spelas allt mellan himmel och jord, vi har inga specifika spel som spelas utan allt är gångbart. Vi testar givetvis många nya titlar och de stora titlarna spelas flitigt. Det är dock många som brinner lite extra för Arma 3 och framför allt det kommande storspelet Star Citizen.

Gemenskap

Asgard Gamings grund i allt vi gör är dess medlemmar. Utan er vore vi inget och det är därför viktigt för oss allihop att vi trivs tillsammans. Både medlemmar, föreningens styrelse och andra andra funktioner såsom admins jobbar för att så många som möjligt ska ha kul här.

Aktiviteter

Spela är inte det enda vi gör i Asgard Gaming. Vi har genom åren haft ett antal träffar och aktiviteter på olika platser i Sverige. Vi har bland annat varit på Dreamhack, spelat airsoft och anordnat egna LAN.

Noll Tolerans

Vi har noll tolerans mot all form av trakasserier. Detta innebär att all form av rasism, sexism, mobbing eller annat olämpligt beteende ej är tillåtet. Vi diskuterar inte heller politik. Följer man inte de regler vi har kan man till slut bli utesluten ur föreningen.

Klagomålskommiten

För att see till att våran Noll Tolerans följs och att problem tas upp. Har asgard tillsatt en Klagomålskommite. Deras funktion är att förmedla eller hantera klagomål. Alla i kommiten har skrivit på vårat styrdokument vilket inkluderar tystnads plikt för att alla ska känna sig bekvämma med att ta upp problem & klagomål.

September

23sep(sep 23)20:0024(sep 24)20:00Stellaris helg spel

Oktober

Inga Event

Nyhter

Vad händer i asgard?

Galleri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Styrelsen

Styrelsen är den grupp som ser till att saker händer i asgard.
Ola Karlén / Logo

Ola Karlén / Logo

Ordförande

Spelnörd med många intressen. Sysslar förutom med Asgard Gaming även med hemvärnet, styrketräning och familjen. Älskar mat och passande dryck. Jobbar som målare till vardags. När det kommer till spel är det realism och strategi som gäller. Arma 3 är favoriten just nu.

Andy Långvik / Anakha

Andy Långvik / Anakha

Kassör

Fantastisk Kassör som håller koll på föreningens ekonomi.
När han inte sitter och räknar pengar, återfinns Anakha på föreningens teamspeak och agerar där, som pappa.
Ingen klarar sig undan hans vakande öron.

Jacob / Bluesod

Jacob / Bluesod

Sekreterare

Spelar mycket, men jobbar ändå.
Hemma är det Asgard Gaming och mängder av spel som gäller.
När han inte är hemma, så finns han på kontoret, där jobbar han med IT. På fritiden återfinns han i skidbacken eller på en solig strand.

Kenny Johansson / ICE

Kenny Johansson / ICE

LEDARMOT

Vid datorn så är det Star Citizen som gäller, gärna Taktisk, Strategisk eller Operativ nivå! Jag kommer ta simulatorn till nya nivåer, gärna tillsammans med hjälp från andra!
- Strategy without tactics is the slowest route to victory. Tactics without strategy is the noise before defeat.

Pontus / Pantsu

Pontus / Pantsu

Ledarmot

derp dep

Viktiga personer inom asgard

Det finns ett antal personer inom asgard som har blivit tilldelade extra ansvar.Känn dig fri att kontakta dessa personer med frågor, problem eller önskemål inom deras respektive områden. För att se mer information om dessa olika grupper besök FAQ på denna webbsida
Andreas / Fenrisulven

Andreas / Fenrisulven

KlagomålsKommiten

DUM

Albin Corell / cape37

Albin Corell / cape37

IT / KlagomålsKommiten

IT-Student som gärna spenderar sina kvällar med lite spel. Helst är det Arma 3 eller ett 4X spel som gäller. Men favorit intreset är ju att banna Happys666.

Martin Eliasson Borg / mad_man

Martin Eliasson Borg / mad_man

IT

Helt galen!

Vilhelm Rydeberg / Zemion

Vilhelm Rydeberg / Zemion

Rekrytering

Jobbig

Almblad

Almblad

Rekrytering

Varit intresserad av spel sedan Amiga 500 var ny. Förutom spelandet håller jag även på med att fotografera, flugfiska och spela brädspel. Jobbar som elkraftstingenjör, och försöker försörja mina smått dyra hobbys. Spel som gäller nu är Arma 3, Star Citizen och Dark Souls (Praise the Sun!).

Joakim Ahlstedt / Joakim92a

Joakim Ahlstedt / Joakim92a

Rekrytering
Victor Minell / Happys666

Victor Minell / Happys666

Maskot

Personen alla önskar aldrig att hade blivit medlem i asgard. Kan eventuellt var underhållande i skratta åt scenarion

X