almblad

Asgardian
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About almblad

 • Rank
  member

Profile Information

 • Gender Female
 1. Ansökan

  Välkommen till föreningen Sudden Du får gärna spela lite Arma med oss, vi försöker hålla en mera Milsim inriktning på tisdagarna när vi kör uppdrag. Dock är det lite mindre nu på sommaren. Men ifall du vill prova köra lite arma så kan man försöka slänga ihop ett liten gäng och köra lite uppdrag som finns på Steam Workshop. När det gäller Arma så får du vara bered på att moddarna tar en jekla plats Tror jag själv är uppe i över 70 GB enbart moddar, men har dock en hel del onödiga som vi inte använder längre. Vi har skapat en modlista på SteamWorkshop med moddar som vi brukar använda ofta så hojta till så skickar jag över den ifall du känner dig uppmanad Ska bli roligt och sätta sina tänder i deras jet dlc, har inte riktigt hunnit med detta ännu, har också hört att radarn ska vara lite småbuggig ännu. Men du behöver inte känna dig illa till mods att du ska vara sämre än alla andra, vi är här för att ha roligt. Men som sagt, bara och hojta till så sätter vi ihop ett gäng. Annars finns det alltid King of the Hill som man kan köra lite sporadiskt Star Citizen sitter väldigt många och väntar på, vi får se om de kommer släppa 3.0 till de första testspelarna i slutet av Juli (The Evocati, aka. Avocado).
 2. Reguest for Wingman

  Välkommen in till familjen I stort alla spel du nämnde körs på ett eller annat sätt i vårt lilla gäng. Arma 3 brukar vi köra på tisdagar, lite mer åt MilSim hållet och mera seriöst och med Taskforce radio. Det är en del som väntar på SC hos Asgard och ifall du skulle vilja prova flyga något skepp innan du köper det så tror jag vi har det täckt också Nu får vi äntligen chansen att öva upp vår norska lite. Men som sagt, Välkommen!
 3. Ansökan

  Välkommen till föreningen Warcraft 1 och Quake var inte igår man körde själv. Kanske dags och börja spela lite Herpes & Generalsekreteraren igen Vi höres på TS
 4. Ansökan

  Tjo! Välkommen in i värmen!
 5. Ansökan

  Välkommen in i gemenskapen. Bara och svänga förbi ts och hälsa på, dvs om du inte har vart redan
 6. Ansökan

  Välkommen till la familija!
 7. Ansökan

  Välkommen Hogge, vi pratade lite igår. Får välkomna dig ytterligare en gång till föreningen och till familjen.Här spelas det allt från himmel och jord. Vi brukar regelbundet spela Arma 3 på tisdagar (Nox, LOGO eller Happy som brukar hålla i det) och Heroes & General på Torsdagar. Star Citizen spelar vi lite sporadiskt, Star Marine buggar lite fortfarande och vissa av oss har fortfarande väldigt dålig ping till servrarna. Förhoppningsvis ska detta ändras i 2.6.2 när vi äntligen kommer få servrar i Europa. Om det är något spel du skulle vara intresserad att köra ihop över dessa är du alltid välkommen och lägga fram förslag Något som skulle vara intressant och prova i en full grupp är Pulzar, pratade lite med Fenrisulven om detta förut. http://www.pulsarthegame.com/ Det är fortfarande under utveckling dock, men verkar lovande.
 8. Ansökan Enstathios

  Hej och välkommen till vår lilla familj. Kanske värt och köpa en t1600 och jag prova köra lite dual, basse pratar så högt om det. Carracken verkar lite små mysig, åka runt i den tomma rymden och samla stenar och landa på mask-infesterande planeter. Det är bara och vänta till exploration delen kommer ut till alphan.
 9. TopTec Ansökan

  Härligt välkommen in i vår lilla familj. Sedan när du skaffar joystick har du valet att köra med 2 joystick eller kanske med pedaler? Hur som helst som basse skrev så är det inte så mycket skillnad förutom känslan, har en bättre känsla för skeppet med Joystick tycker jag i alla fall. Sen kan jag rekommendera att kanske slå en lite närmare titt på arma 3 ifall det skulle locka, vi spelar regelbundet, varje tisdag försöker vi slängs ihop ett litet uppdrag. Uppdragen varar allt från 2-4 timmar. Battlefield 1 har en ganska stor skara folk här inne också. Sedan håller väl egentligen basse i heroes & general ifall det skulle locka också. Andra världskriget i en liknande miljö som battelfield där man ska försvara eller anfalla vissa punkter på en karta, en enkel förklaring på det hela. Sedan har vi förstås Star Citizen och många andra spel som vi kör.
 10. Ansökan Ralf^

  Välkommen in i familjen
 11. Ansökan Minniewhop

  Välkommen in i familjen!
 12. ansökan

  Välkommen ombord. Vi har en till som streamar här i asgard regelbundet, VonAzus. Längtar verkligen när de får igång vr supporten till fallout 4, herregud vad allt kommer bli svårare. Vi höres på TS senare.
 13. Ansökan PixelNoise

  Du måste skriva in dig i föreningen för att få tillgång till hela forumet. Här är adressen till blanketten. Det brukar vara enklare och berätta om detta när man är på TS Sen så dubbelkollar en i styrelsen att du har skrivit in dig och så ändrar vi ditt konto på forumet till medlem samt du får en ASG-tagg i TS. Hade gärna hjälp till, men kommer inte hem förens på söndag. Men kolla på TS om det finns folk i styrelsen eller om zemion är inne. Zemion och mig själv (Almblad) sitter i rekryteringsgruppen och brukar hjälpa nya medlemmar med detta Vi höres lite senare i veckan om du är inne på TS, om familjen tillåter vill sägs. God fortsättning http://asgardgaming.se/index.php?/asgard-gaming/join_us.html/
 14. Ansökan PixelNoise

  Välkommen ombord. Det spelas en hel del BF1 och Overwatch, vad det gäller BF1 kan du snacka med Exon. Har själv precis köpt overwatch och ska försöka kära mig det, kommer in i gröten rätt sent så får se hur det går. Vi höres på TS.
 15. Nu jävlar! :D

  Tjo och välkommen till Asgard. Bara och hoppa in på TS och förklara situationen för en av styrelsemedlemmarna så tror jag de förstår varför. Hoppas du kommer trivas, och hoppas att 2.6 släpps den 8:e december Men det kommer tiden få bevisa, Star Marine är ju bara försenat med så där nästan 2 år. Men det kommer förmodligen vara värt att vänta på.