Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Read before you post!

2 posts in this topic

What kind of members are we looking for?

We are striving to build a community and a glorious fleet and a glorious guild.

And to not forget the primary focus is to have a great time in the community

We communicate via this forum and Teamspeak.

  • Scandinavian
  • 18+
  • Active
  • Open minded
  • Sense of humor!
  • And a Microphone!

Hej och Välkommen till Asgard-Gaming

Jag tänkte att jag skulle ta lite kortfattat med dig om vilka och vad vi är för några.

Vi är först och främs ett gaming community, det vill säga att vi är ett gäng glada gamers som gillar att hänga på teamspeak och spela med varandra.

Men det som särskiljer oss ifrån många andra gaming communitys är att vi även är en registrerad förening, det innebär att vi har möjlighet att söka bidrag iform av ekonomiskt stöd för att främja communityt. Pengarna vi får in går oavkortat in i föreningen på ett eller annat sätt.

Primärt går pengarna till att uppehålla hemsidan och teamspeak server, utöver det så distribueras pengarna till andra förenings främjande aktiviteter.

Det kan vara allt ifrån priser i olika föreningstävlingar till tryckande av T-shirts eller material för att kunna promota föreningen Asgard Gaming.

Asgard Gaming startades upp ur Star Citizen klanen Asgard Fleet då många av klanens medlemmar även var intresserad av att spela andra spel och bilda klaner i andra världar utöver Star Citizen. Och nu har vi klaner i flera olika spel, både mmorpg's och mer co-op baserade spel. Då Asgard Gaming är en förening så genomsyras hela communityt av ett demokratiskt system inte helt olikt det som styr sverige i dag. Vi har en styrelse som röstas fram av medlemmarna och på så sätt så är det medlemmarna som väljer i vilken riktning communityt ska gå.

För att vara en fullvärdig medlem av Asgard Gaming så är det viktigt att du registrerar ett konto på vårat forum samt skriver en kort presentation av dig. Och det är väldigt viktigt att du registrerar dig som medlem i våran förening. Som sagt har du inte registrerat dig som medlem i föreningen så kan du inte vara medlem i Asgard Gaming föreningen eller i någon av dom klaner vi har under oss.

Dom 2 primära spelen vi riktar in oss på är i dagsläget Star Citizen och Archeage där vi har 2 klaner. Men vi spelar självklart en massa andra spel tillsammans så vi är ett mycket livfullt community där du garanterat kan hitta andra med samma intressen som du har både inom spel och IRL.

Vi försöker och strävar efter att hålla en hög ambitions nivå inom communityt och vi vill att du som medlem känner att det här är rätt plats för dig och att du trivs tillsammans med dina “fellow gaming nerds” förutom att communityt är byggt på en demokratisk grund så lägger vi även stor vikt vid våra ledord som härstammar ifrån Asgard fleet tiden och dom är ÄRA HEDER LOJALITET och BRODERSKAP. Det är fyra enkla ord med mycket mening i och ett allmänt sunt sätt att leva och bete sig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

För att bli accepterad som medlem måste dessa följande krav fullföljas.

1. Registrera dig på forumet.-Skriv en kort presentation om dig själv, ålder, vart du kommer ifrån, vilka spel du föredrar att spela.

En liten beskrivning av tidigare erfarenheter du har ifrån andra klaner, vad förväntar du dig av Asgard-Gaming?

2. Kom in på Teamspeak och presentera dig. (Kontakta Nox_Umbra,Madman,Drakiren,Alle090,the.Doctor,Solhall)

3. Skriv in dig i Asgard Gaming Förening. http://asgardgaming.se/?page_id=235

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0