•  

  Välkommen rekryt!

   

  Hur man ansöker till Asgard Gaming

  För att gå med i Asgard Gaming måste du följa några enkla steg. Vi kommer förklara för dig exakt hur du ska gå till väga i följande text.Detta innebär att du skapar en användare på forumet, går in på vår teamspeak samt blir medlem vår förening. Det kostar ingenting att gå med i Asgard Gaming, vi har bestämt att det inte kommer finnas någon medlemsavgift. Om du har några funderingar så tveka ej att kontakta oss.

   

  Hur du skriver upp dig till vårat forum

  Vårt vackra forum är en viktig del av kommunikationen i vårat community, det är därför obligatoriskt för att bli en medlem. För att gå med i forumet så klickar du på registrera, därefter skriver du då in din information och desto mer du skriver desto bättre.

   

  Prata med oss på Teamspeak

  Vi i Asgard Gaming kommunicerar genom Teamspeak. Som du kanske vet om så är det ett gratis program som är ett lagligt program att ladda ner. Klicka på Teamspeak knappen “Om Asgard Gaming” i menyn.

   

  Gå med i föreningen

  För att vi ska kunna använda Teamspeak, forum, tävlingar, ge ut saker och mycket mer så bestämde vi oss för att bli en förening. Hur funkar det? Vi kommer med våran organisation gå med i en huvud organisation som kommer förse oss med pengar då vi skapar aktiviteter för folk i ålder mellan 6-25. För att vi ska få dessa pengar och kunna fortsätta ha dessa aktiviteter ber vi dig nu att fylla i en sida med personlig information, så som namn, födelsedatum och vart du bor. Detta dokument kommer hållas i säkert förvar och endast tillgängligt för styrelsen samt våran revisor. precis som i vilken förening som helst.

  Klicka på Sign-up knappen

   

  Introduktion

  När du har gått in på vår teamspeak kanal “Entrance hall" eller "I want help”, kommer snart någon av våra administratörer eller medlemmar ta kontakt med dig och svara på dina frågor. Sedan kan de berätta vad vi gör, vad vi står för, så du får en bra uppfattning om vad Asgard Gaming är. Om du känner att du redan vet allting om oss eller har en vän som redan är med i Asgard. Säg då det på ett artigt sätt så kommer din ansökan gå betydligt smidigare.  

  Bli medlem

  När du har blivit introducerad och följt instruktionerna ovan, så beräknar vi att du har slutfört 90% av jobbet för att gå med. Efter dessa steg så är resten ganska enkelt. Håll dig aktiv på Teamspeak och/eller vårat forum. Var trevlig och kom ihåg att vi värdesätter folk som är mogna och har en trevlig attityd samt en bra bit humor! Det stora målet inom föreningen är att vi ska ha så kul vi kan ihop, det är ju trots allt därför vi är här! Tycker du att det här låter som något för dig är du mycket välkommen i Asgard Gaming.