• Asgard Gaming – Come and play with us!

   

  Vi är den Skandinaviska Spel communityn Asgard Gaming. Vi startade som en Star Citizen klan men har sedan dess utvecklats till ett stort community och även en förening. Vi spelar en variation av spel idag och vi har även egna spelservrar och en Teamspeak server. Vi strävar efter att ha en öppen community utan politik, rasism eller sexism där alla över 18 år är välkomna. Dessutom är det helt gratis!

   

  Så vad kan du förvänta dig som medlem i Asgard?

  Du kan räkna med att ha en massa kul, träffa och spela med alla härliga medlemmar i Asgard. Vill man vara mer involverad så kan man få hänga med på världens största Lan party Dreamhack tillsammans med andra Asgardare eller kanske jobba med någon av de olika delarna inom Asgard.  Vi finns dagligen på vår Teamspeak server där vi umgås, spelar och har kul. Ett axplock av de spel vi spelar idag är: Star Citizen, Arma 3, CS GO, The Division, Battlefield, Smite, Diablo 3, Overwatch, Hearts of Iron IV, Civilization mm

   

  Med andra ord, vi spelar det mesta och vi testar hela tiden nya titlar.

   

  Så skriv in dig i rullorna och bli medlem eller kom in på vår Teamspeak och prata med våra medlemmar, du är mycket välkommen!

 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Forum Statistics

  1,648
  Total Topics
  9,325
  Total Posts
 • Blog Statistics

  4
  Total Blogs
  23
  Total Entries
 •