• LOGO
  Subtitle: ARMA 3 TISDAGAR
  Uppställning soldater!!!
  Häng med på äventyr och uppdrag. Vi skjuter, spränger, kör och flyger oss fram i Arma 3´s underbara militärsimulator. Vi kör både pvp och pve. Vill du vara med så se till att prata med Cape, LOGO eller någon av de som spelar Arma 3 så du har rätt moddar. Det finns även info om detta på forumet.
  När:     Tisdagar med start ca kl 19:00-20:00
  Var:     Arma kanalen på teamspeak och vi spelar på våra servrar eller så är någon av oss host.
  alle090
  Subtitle: Spela med Asgard
  Hejsan Allihopa,
  I och med Jul och Nytt år så tänkte vi att det kan vara dags att börja göra det offciellt. Asgard har nu egna servrar!!! Vi börjar lätt med spel som CS:GO, en seriös och en rolig och så TF2 som bara är funtime.
  Vi tar gärna emot önskemål osv, speciellt när det kommer till de lite mer seriösa spelen
  Det finns även möjlighet att köra andra spel och vi har även planer, men för tillfället så kör vi på dessa och ser vad alla Asgardians önskar mest senare.
  Vi som managerar servrarna är Alle090, Cape37 och även MadMan, men ni kan dra era frågor och funderingar med alla i Styrelsen så tas det vidare till oss.
  Önskar du vilja hjälpa till och managera någon spelserver och kan tänka dig att agera admin för te.x CS:GO, hör gärna av dig till oss så vi vet
   
  Du finner snabb info nedan, mer detaljerad info kommer du finns under Home -> Servers

   
  alle090
  Subtitle: För December 2015
  Hejsan Asgard!
  Bättre sent än aldrig som det brukar låta men här kommer då äntligen ett litet nyhetsbrev.
  Det är en del som händer just nu i Asgard som alla medlemmar bör veta om.
   

  Först ut är ju något som kanske inte alla vet än och det är att vi har delat upp föreningen Asgard i fem lokalföreningar. Dessa heter Gladheim, Midgård, Bifrost, Asgard Valhalla och Helheim. Anledningen till detta är att vi siktar på att bli en riksförening.
  Vårat mål är att i framtiden kunna göra om Asgard Gaming till ett riksförening vilket kommer betyda att alla medlemmar hamnar under dessa mindre lokalföreningar, även kallat subgards. Detta gör att vi i framtiden kommer kunna fortsätta med de aktiviteter vi har på Dremhack, ha egna servrar och även hålla i fler evenemang och aktiviteter för våra medlemmar utan att behöva oroa oss över budgeteringar osv.
  Detta betyder innebär inga förändringar för medlemmarna eller den organisation vi har idag inom Asgard Gaming.
   
  Asgard Servers
  Våra servrar är också på väg att komma igång på allvar, vi har nu 4 st servrar varav 3 st kommer vara för spel och en för Teamspeak och andra tjänster.
  Freja - TS3
  Mode - Source servrar (TF2, CSGO) [24/7]
  Vidar - Övriga spel som kommer och går
  Tyr - Arma 3 [24/7]
  Alle och Cape  jobbar med detta och hittills har Tyr funkat klockrent. Fler servrar till bland annat CS:GO, Space engineers mm kommer att komma så snart en del problem har lösts. Vi tackar alla som jobbar med detta och även Sesus som står för utrymmet där servrarna står.

   
   
   
   
   
  Dreamhack 2015 Winter
  Dreamhack gick bra med de förutsättningar vi hade. Budgeten var mindre under DHW och vi hade inte de dragplåster som simulatorer och annat men trots detta gjorde grabbarna som var där ett jättejobb. Zemion stod på scen och var Asgards frontfigur och gjorde ett kanonjobb. Vi tackar såklart alla medverkande.
  Självklart så kommer Asgard fortsätta och vara med på Dreamhack 2016!
   
   
   
   
  Den 16:e Januari kl 18:00 på TS har vi vårt årliga Jubileumsmöte!
   
  Det kommer att bli tävlingar i Arma, CS:GO och eventuellt det klassiska luftslaget i War Thunder, Nox Umbras årliga tal, vi kommer utse årets skägg, årets Asgardare och en hel del annat.
  Det kommer inom kort att finnas en tråd om detta på forumet och det kommer även skickas ut ett mail om detta. Vi hoppas såklart på lika bra stämning som förra gången.
  I övrigt så trummar det på som vanligt inom Asgard. Vi hoppas på mer aktivitet under 2016 i och med att Star Citizen 2.0 kommer ut till oss vanliga dödliga.

   
   
  Vi syns på Jubileumsmötet!
  Mvh Asgard Gaming Styrelsen!
  mad_man
  Subtitle: Kom och besök oss!
  Var hälsad alla Asgardare!
  Asgard kommer delta på Dreamhack Winter 2015!
  Det kommer finnas möjlighet att vinna Epic priser och testa olika spel.
  Självklart kommer ni ha möjlighet att prata våra medlemmar och styrelse som finns på plats också.
  Vi fortsätter i samma tema med Star Citizen!
  Det kommer finnas möjlighet att pröva den senaste uppdaringarna av spelat stängda alpha 2.0.
  Passa även på att kolla in våran hemsida för mer information angångede tävlingar och hur man ansluter sig till oss. http://asgardgaming.se/
  For Honor and Glory
  // Styrelsen
  alle090
  Subtitle: One has fallen but two more shall rise
  Hejsan kära Asgardians,
  Som många vet så hade en patch sönder Hemsidans Tema under förra veckan, men tack för snabba utvecklare hos Focus så har vi redan nu fått upp en uppdaterad och fungerande version av temat.
  Det har även varit snack om önskemål att vi kanske  skulle möjligöra flera versioner av temat alt andra teman med ljusare stil, eller t.om byta primär tema, VI har en vote för detta som du finner på startsidan till höger alt under Poll Forum! Rösta och kommentera hur ni vill ha det!!
   
  Vi har även aktierat Galleri funktionen, som ALLA medlemmar kommer kunna lägga upp bilder på, tanken är då primärt spelbilder och dylikt. Bland funktionerna finner vi även möjligheten att lägga upp Album vilket kan vara roligt när man har en sammanhängande bild serie.
  Det finns även Event och Dreamhack catergorier som endast behöriga kan lägga upp bilder på, dessa ska nu bara fyllas på med tidigare event!
  Vi har inte än tagit fram relger för detta men som säkerhets åtgärd så måste alla bilder/album godkännas före de läggs upp
   
  Med starka Hälsningar
  Alle090
   
   
  p.s njut av bilder ifrån ASG mini LAN som var under helgen..
  alle090
  Subtitle: Ny hemsida åt Asgarierna!
  Det har hänt något speciellt!
  Det är äntligen dax, ett totalt byte av platform som hemsidan byggs på. Att börja om ifrån börjar med  premium I åtanke!
  Vi på Asgard Gaming välkommnar er till Asgard Gaming Portal 2.0!
  Alla era konton ska finnas kvar, samt era posts, PM´s och dylikt. Däremot så har ni förlorat kompisar då denna suit inte riktigt har "friends" utan här kallas det followers.
  Inom framtiden kommer vi sätta upp delar ifrån den gamla hemsidan så som kalendern, bilder och diverse posts.
   
  Kom ihåg, mycket är nytt här och mycket är inte klart och visa fel är oupptäckta ännu. Upplever ni problem eller dylikt så kan ni kontakta Alle090 eller Cape37
  alle090
  Subtitle: Finns andra Asgardier på Steam snabbare!
  Hejsan Allihopa! En Friendly reminder för alla! Glöm för skjutton gubbar inte att gå med i Asgard Gaming Steam gruppen. Det kan ju inte bli fel när man finner sina nära och kära snabbare på Steam! http://steamcommunity.com/groups/AsgardCommunity